Reconnective Healing

Reconnective Healing er en ny form for healing, der hjælper mange mennesker verden over med at genfinde balancen mellem krop, sind og sjæl. På dansk kaldes det reetableringshealing eller den nye healingsenergi.

På verdensplan har flere end 150.000 mennesker, via Eric Pearls seminarer, fået kontakt med disse nye frekvenser. Jeg er en af dem, og det er jeg super glad for. Healingsenergi med disse frekvenser, bringer lys og information til kroppens celler og til energilegemet omkring kroppen.

Reconnective Healing genskaber forbindelsen til dine egne healende kræfter. Det er så enkelt.
Reconnective Healing har hjulpet mennesker, der led af stress, depression, smerter, traumer, kroniske sygdomme, eksem, cancer, ADHD og meget andet.
Reconnective Healing har hjulpet mennesker med at opgradere deres præstationer, og bruges bl.a. indenfor eliteidrætten.

Hvad er Reconnective Healing?

Reconnective healing er anderledes end andre former for energihealinger. Ofte sker healingen øjeblikkelig, andre gange tager balanceringen længere tid.  Som ved så meget andet, kan man ikke garantere et specifikt resultat, men faktisk ser det ud til, at der altid sker en healing. Som Eric Pearl siger: "Det kan godt være, man ikke får det man håbede på, men måske får man det, man aldrig har turdet at drømme om"

Hverken udøveren eller personen på briksen kan bestille/bestemme et bestemt udfald. Udøveren/healeren virker som en katalysator/ et mellemled mellem personen og dennes kontakt til egen kraft. Der bliver udvekslet lys og information via disse frekvenser.

Hvis du vælger at gå til en Reconnective healer, bliver du bedt om at lægge dig på en briks, lukke øjnene og slappe af. Behandleren behøver ikke at vide noget om grunden/årsagen til besøget. Behandleren bevæger sig rundt og 'mærker' over og omkring din krop. Bagefter har du mulighed for, at fortælle om din oplevelsen.

Få oplever ingen fysiske fornemmelser, flere oplever forskellige fornemmelser som snurren, prikken, varme, kølighed, små spjæt mv. Stort set alle får en dyb, meget behagelig  og afslappende oplevelse. Mange oplever helt nye sanseindtryk og synes det er meget spændende. 

Man kan forvente at skulle have op til tre behandlinger.

Ofte vælges reconnective healing som fjernhealing, det sparer tid, penge og kilometer på landevejen. Fjernhealing virker lige så godt, de fleste kan mærke healingen. Jeg oplever dig på samme måde som hvis du havde ligget fysisk på min briks.  Se mere under priser.

 

Men Reconnective Healing er mere.

Reconnective healing handler ikke kun om healing af fysiske sygdomme og ubalancer, det handler også om at opgradere og forbedre sit liv. Det handler om at forbedre sin præstation og udtryk på alle niveauer. Sand healing handler også om at komme 'hjem', finde/genskabe sig selv, sin mening i livet.

The Reconnection er endnu mere.

The Reconnection er en oplevelse/behandling for livet. I den danske oversættelse af Eric Pearls bog kaldes det Reetablering.

Selve behandlingen foregår over to gange indenfor tre dage. Det er en fordel at du har tætsiddende( evt varmt) tøj på under behandlingen, da jeg helst skal kunne se kroppens konturer og punkter.

Det er bestemt at foretrække, at du har modtaget nogle Reconnective Healinger inden The Reconnection.  Derved svinger du allerede med frekvenserne og føler dig tryg, så du kan være helt modtagende og tilladende.

Ved en Reconnection  forbindes kroppens energilinjer (meridianlinjer) atter med universets linjer/ energibaner, således at man genetablerer kontakten med vor egen livsbane og sætter 'skub' i vor egen personlige og evolutionære udvikling. Intet kan senere forstyrre en sådan Reconnection / reetablering. 

The Reconnection medfører en større klarhed og forståelse for dit livs formål og personlige ’rejse’. Mennesker, der har fået foretaget en personlig Reconnection beskriver, at det har skabt balance/healing indenfor eks. det familiemæssige, det finansielle, det følelsesmæssige. Derudover får nogle også en større opmærksomhed på /kontakt til det ’højere selv’ og parallelle dimensioner.

The Reconnection støtter dig i det bevidsthedsskifte, der kræves i den nye tidsalder og giver dig mulighed for at lægge gamle karmiske bindinger bag dig, og dermed være i flow med det skabende nu.

Da Eric Pearl selv modtog The Reconnection, oplevede han, sit  liv forandre sig drastisk. Hans livsbane 'åbnede' sig for ham, og han var ikke længere 'kun' kiropraktor.  Hvis du har læst Eric Pearls bog, er det den behandling en 'sigøjnerkvinde' tilbyder ham på stranden, herefter starter de mirakuløse healinger.