Kinesiologi

Når vi er i balance med os selv, har vi en grundlæggende følelse af fred og trivsel,  at vi er 'tro' mod os selv, at vi lytter til os selv og vore behov. Vi trives og har det godt i vores krop, accepterer, respekterer og elsker os selv, for det vi nu engang er.  Det er de færreste af os, der oplever 100 % balance i krop, psyke og følelser hele tiden. 

Når livet gør ondt eller vi mister vor balance, enten p.g.a. af stress, sygdom, svære følelser eller ulykker, har vi mulighed for at hjælpe vort system tilbage i balance på forskellige måder. Sund mad, bevægelse, samtaler, samvær med gode venner, ophold i naturen er alle super gode redskaber  til at genskabe en tabt balance. Er der brug for en ekstra indsats, kan en kinesiologisk afbalancering sikkert hjælpe dig.

Det, der er specielt ved kinesiologien er, at vi bruger muskeltesten til at kommunikere igennem. Muskeltesten lader din krop fortælle, hvad der er gang i og hvad der skal til for at skabe balance og trivsel. Muskeltesten sikrer, at vi kan kommunikere og respektere dig og dit system. Kroppens fascinerende indbyggede intelligens fortæller os, hvad der skal arbejdes med og i hvilken rækkefølge.  

Ved hjælp af f.eks.  punktmassage, øvelser, affirmationer, tapping eller blide tryk eks. på akupunkturpunkter genskabes det flow, der skal til  for at få en ubalance i balance. 

 

 

Engang imellem får jeg lov til at bruge kinesiologi eller Reconnective Healing på dyr. Den fine herre her på billedet havde forskellige fastlåste følelser bl.a var det sorg. Jeg spurgte ind til alderen og det var 2-3 år gammel. Det viste sig senere, at den skulle have været slagtet som 2 årig.