Hvordan arbejder jeg?

 

Hvordan foregår en afbalancering oftest?

En kinesiologisk afbalancering består af en indledende samtale, hvorefter vi 'leger' med muskeltest, for at få skabt en god kommunikation. Herefter 'fortæller' din krop os, hvad den har brug for at få afbalanceret. Nogle gange foregår testen stående, andre gange ligger du på briksen og får testet alle dine meridianbaner. Eventuelle ubalancer bliver afbalanceret f.eks. ved hjælp af punktmassage.

Alt foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære. De fleste oplever, at det er meget spændende at få en helt anden vinkel på, hvordan kroppen kan kommunikere.

Ofte vil du få et par øvelser med hjem, som vil støtte din helingsproces. 

Afbalanceringerne foregår i mit hjem i Træden. Jeg værdsætter, hvis du kommer duftneutral, da der kommer mennesker med diverse allergier i mit hjem.

En afbalancering tager mellem 1-1,5 timer se fanen 'kontakt og pris'. 

 

Her demonstrerer Josefine og jeg en af de mange tests.

 

Afbalancering via videochat.

Vi har her faktisk mulighed for at afbalancere væsentlige problemområder uden at være i samme rum. Det er meget praktisk og corona-venligt. Der drejer sig om fastlåste følelser og begrænsende programmeringer.
Fastlåste følelser er energier, som stammer fra gamle uforløste/blokerede følelser, der hindrer livskraftens frie flow.

Problemstillinger, jeg har gode erfaringer med via videochat er f.eks. :

  • Afhængigheder af sukker, mad e.lign.
  • sorg, usikkerhed, manglende selvværd, skyldfølelser, nervøsitet, tvivl på sig selv, mareridt
  • mindre fysiske skavanker som smerter i skuldre, ryg, hovedpine mv.

 

Hvad arbejder jeg typisk med?

Da krop, psyke og følelser hænger sammen, kommer vi ofte 'hele vejen rundt'. Afbalanceringerne er altid meget individuelle, for ingen mennesker er ens og vi tager 100 % udgangspunkt i din situation og din krops svar på muskeltesten.

Dit system/din krop ønsker kun at hjælpe dig og støtte dit optimale helbred. Derfor sker der en ubevidst prioritering af helbredsproblemer. Kroppen er uendelig intelligent, og den fortæller os, hvad der er vigtigst først at arbejde med.

Symptomer på ubalancer, som vi har gode chance for at afhjælpe kan være: 

Afhængighed af sukker, cola, kaffe mv. Sådan en afbalancering tager oftest kun en time. Hvis det handler om røg/alkohol kræver det måske lidt mere.

Almindelig stresssymptomer som uro, træthed, koncentrationsbesvær, søvnløshed, smerter, eksem mv.

Følelsesmæssige problemer som: sorg over at miste, manglende selvværd, vrede, manglende retning i livet,  fastlåste følelser som evt. er gået i 'arv' i flere generationer mv.

Relationer: føler du at du mister dig selv i samvær med et andet mennesker, mangler du centrering/grounding , føler du dig 'afhængig' af en anden person? 

Angst/fobier som: angst for åbne rum, at flyve, eksaminer mv.

Ubalancer som: trauma efter ulykker, operationer, fødsler, kejsersnit, aborter, iskias mv.

Ubalancer indenfor allergi/intolerance: fødevareallergi, test af mangel på vitaminer/mineraler mv.

Indlæringsvanskeligheder som ordblindhed mv. Se her min anden hjemmeside www.bedreindlæring.dk

 

Ved en afbalancering kan man blive udsat for lidt af hvert eks. at skulle massere sit øre, på en helt bestemt måde. Her viser Jan, hvordan han rykker og masserer sit øre, for at forbedre sin øreenergi. Hvis man har haft problemer med ørerne som barn kan muskeltesten vise, at vi skal i gang med øremassage. Det hjælper på opmærksomhed og indlæring.