Oplevelser med kinesiologi

Pige på 5 år. 

Min pige på fem år  har været i et forløb hos Marianne over tre gange - en rigtig behagelig og god oplevelse for både Mynte og jeg. Marianne var god til at fange Myntes opmærksomhed, der var lidt børnevenligt snacks, vand og lidt slik til at slutte af på. Vi fik hver gang øvelser med hjem, gode øvelser, som vi har gjort brug af med succes. Vi kan mærke en positiv forskel. Marianne er super dygtig og vi vil helt sikkert anbefale hende til andre.

(Når et så ungt barn skal afbalanceres tester jeg via moren.)

 

Kvinde ca 40 år. ( Fjernbehandling med både kinesiologi og Reconnective Healing) .

Dear Marianne,

Thankyou for being there and holding space for me and my son.

Thankyou that you were able to help me find a way into my situation and guide me through the connection excersise which really prepared me for the distance healing session.

You have a very unique way of opening the session with excerises where you showed me how to use my body to find the right answers, ground my energy and change my thoughts around the problems I felt.

In the distance healing I could feel your connection as a warm and loving touch which was instant, sometimes I fell in to deep relaxation and woke up just at the end of our sessions.  I felt much better after the session and always looked forward to the next session. I am very grateful for our time together and will warmly reccommend you to my network.

With gratitude

Tina

 

Kvinde 58 år

Da jeg mødte op ved Marianne var jeg småtrist og følte det hele var lidt tungt og havde ondt flere steder i kroppen. Marianne gav sig god tid til at 'snakke' med min krop ( muskelteste). Marianne gik i dybden, og med stor præcision og blidhed fik hun min krop i balance igen.  Marianne får min bedste anbefaling. Kærlig Hilsen Charlotte.

 

Kvinde 69 år: 

ANBEFALER MARIANNE VARMT 

Syg og meget stresset af belastninger jeg var udsat for over nogle måneder, bad jeg Marianne om hjælp. Mine belastninger var afvisninger, dødsfald og sorg. 

 I afbalanceringen fik jeg forvandlet negative tanker og følelser og desuden forløst et traume, som lå flere generationer tilbage.  

Marianne kommer godt omkring dig, hun er meget grundig og bliver ved, indtil hun har løst opgaven. Jeg fik også en supplerende hjemmeopgave, som skulle forstærke processen. 

 Efter to dage var min tilstand forbedret meget. Tanker var igen positive og jeg fik gradvist flere kræfter - efter en uge er jeg faktisk på banen igen. 

Det er utroligt, som man kan vende fastlåst negativ energi til ny god energi. Jeg er taknemmelig.         /BR

 

Kvinde +60
Kinesiologien overraskede mig gennem ved test at kunne påvise følelser, som jeg godt vidste var der og ved  efterfølgende at kunne dæmpe disse  stærke følelser, som jeg ikke kunne rumme under en svær angstperiode. 
Jeg vil varmt anbefale Mariannes støtte og hjælp til at komme gennem kriser og ubalancer. Jeg oplever Marianne som omhyggelig, kreativ, ansvarlig og pålidelig.                                                                                  Lis

Pige 12 år.
Der blev afbalanceret for angsten for at sove ude. Skoleudflugten og venindebesøg blev en velkommen mulighed. 

Mand 34 år.
Hortons hovedpine aftog efter 2. behandling og var helt ovre dagen efter. Der skulle arbejdes med forskellige meridianbaner som var meget i ubalance, samt kæbespændinger. Der skulle frigøres traume (smertehelvedet) og fastelåste følelser fra barndommen. 

 

Ung mand på 14 år.
“Det har været spændende at få et lille indblik i kinesiologi verdenen hos Marianne. En behandlingsform vi ikke kendte til inden besøgene. Marianne har arbejdet med at forbedre nedsat lugte og smagssans hos min søn, pga Covid 19 smitte. Behandlingerne har hjulpet på smagssansen, der er blevet bedre. Marianne er en urolig behagelig person at komme hos.” Tina Dåbeck

Mand 62 år.
Stærke smerter i lænden var ved at drive ham 'vanvittig' vha.  kinesiologisk smertefrigørelse, chakraer-afbalancering og frigørelse af fastlåste følelser fik vi smerterne ned til et tåleligt niveau. Han fik et par hjemmeøvelser med hjem og næste dag var han i fuld vigør. 

Kvinde ca. 40 år
Et anstrengt forhold til moren lå til grund for en del af en længere afbalancering. Vi fik brug for at afbalancere chakraer mv. og arbejdede bl.a. med en NLP teknik, der hjalp kvinden med at opleve sin mor mere neutralt. Hun beskrev efterfølgende, hvordan forholdet ændrede sig.

Kvinde ca. 60 år. :
En ufred mellem kvinden og dennes datter. Hun føler sig usikker og bliver nervøs, når de er sammen. Ofte opstår der trælse situationer. Over to videosessioner frigøres de fastlåste følelser bl.a. håbløshed, indsats der ikke er værdsat, vrede, uværdighed, forsvare sig og modløs. Det planlagte besøg ved datteren forløber anderledes end ellers, moren kan bevare sin indre ro og sikkerhed.

Kvinde ca 25 år.
Hun kommer pga. slemme iskiassmerter. Det har stået på i flere måneder og hun har været ved både fysioterapeut og kiropraktor.  Efter en afbalancering forsvandt smerterne over de næste par dage. 

Mand 61 år.
Denne mand havde i mange år haft stor lyst til slik om aftenen. Efter en enkelt kortvarig afbalancering forsvandt lysten fuldstændig. 

Kvinde ca 23 år.
Efter en videoafbalancering og frigørelse af fastlåste følelser forsvandt natlige mareridt, som ellers havde ødelagt søvnkvaliteten i mange år. Hun oplevede en generelt forbedring af humør, mere glæde og lethed. 

Pige på 12 år.
En dårlig oplevelse var skyld i frygten for at sove ved veninderne. Denne oplevelse fik vi afbalanceret så hun igen kunne sove trygt udenfor hjemmet.

 

En kvinde på 56 år skriver :

Jeg har igennem det seneste godt og vel 1 år døjet meget med daglig kvalme. Efter en slem periode på ca. 2 måneder  i starten af 2020 med kvalme, svær hovedpine og opkastningsforløb hver 2. weekend,  der  gik det over til blot at være kvalme, særligt om morgenen, men tider også senere på dagen. Grundet træthed, vægttab og uoplagthed, har jeg været igennem udredning for alvorlig sygdom, men de kunne ikke finde årsagen.

Marianne tog mig via videochatten gennem et grundigt forløb på ca. 5 kvarter. Jeg mærkede ikke noget under forløbet, men var lettere brugt bagefter om aftenen.

Efter at havde været behandlet af Marianne har jeg stort set ikke haft kvalme siden! jeg føler mig betydelig mere veloplagt og har fået større energi.

Jeg er meget imponeret over, hvad Marianne har formået at gøre, på distance og uden vi tidligere har været i kontakt.

Jeg har igennem det meste af mit voksenliv døjet med massiv hovedpine. Det var ikke usædvanligt at der på en uge var flere dage med hovedpine end uden. Nogen gange var det en slem hovedpine som gjorde mig ude at stand til at lave meget andet end forholde mig i ro og  vente på det gik over, og til andre tider var det blot træls hovedpine som gjorde mig uoplagt og træt.

Efter de gode resultater Marianne opnåede med min kvalme, opsøgte jeg hende igen for at prøve om hun kunne gøre noget ved mine hovedpiner også, denne gang på hendes briks.

Hun gik grundig til værks - der var vist meget at komme efter - og hun kom godt, systematisk og roligt, vidt omkring på en tryghedsskabende måde.

Efter jeg denne afbalancering er mine hovedpiner for en stor del forsvundet.. Der er sket en reducering i frekvensen med ca. 80%. Det giver en helt anden energi og jeg kan trygt planlægge forskelligt uden at skulle bekymre mig om min deltagelse ville blive forringet pga. hovedpine.

Jeg er utrolig glad for Mariannes hjælp, og det er samtidig en stor tilfredsstillelse ikke at skulle spise så meget smertestillende mere.